Instagram Inlägg

Boktips till hela familjen!”Svenska Fåglar” av Martin Emtenäs och Jonas Källberg är en fågelbok med en struktur, pedagogik och formspråk som är inspirerad av Pokémon Go. Förhoppningen är att väcka samlarivern och få barn (och vuxna) att gå ut i naturen och samla på fåglar.Det är en modern och inspirerande och användarvänlig fågelguide. I boken är 40 arter uppdelade familjevis, med en huvudfågel och tre andra medlemmar i familjen.Informationen är grundad i vetenskapen och faktagranskad av experter.Detta är illustratören Jonas Källbergs debutbok.Martin Emtenäs känner vi igen från tv-programmen ”Det stora fågeläventyret” och ”Mitt i naturen”. Både jag och vetgiriga barn i min närhet har läst och uppskattat flera av hans tidigare böcker.”Svenska fåglar” rekommenderas till alla åldrar!Det är en utmärkt bok som förenar nytta med nöje! Så passa på att gynna en lokal bokhandel, packa en matsäck och besök skog och mark i närheten..Boken är utgiven av @rabensjogren.#svenskafåglar #martinemtenäs #jonaskällberg #rabenochsjögren #faktabokförbarn #fågelbok #boktips

Instagram Inlägg