Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!En psykologisk thriller som höll mig i sitt grepp från början till slut. En riktigt bra och spännande bok som jag varmt rekommenderar.”Kom i min famn” är Caroline Erikssons femte roman och den väcker verkligen intresse av att läsa mera av författaren.Genren kallas ’Family Noir’ och detta är den första boken om Simone Broman, samtalsterapeut.Redan från start får vi veta att ett brott begåtts. Thomas är lyckligt gift och har en dotter på fyra år. Plötsligt får han ett hotfullt anonymt sms där någon vet att han varit otrogen och är nu beredd att avslöja allt för hans fru.Han anförtror sig för Simone. Tilliten växer och den professionella tonen blir alltmer privat. Plötsligt är Simone indragen i något som hon får svårt att kontrollera.Familjerelationer står i centrum, maktlösheten och känslor som pendlar mellan hopp och förtvivlan. Det är framförallt det okända, det outtalade som göms under ytan som fängslar. Jag känner att det finns mycket dolt och jag vill bara veta mer. Det gör detta till en bladvändare som bitvis gör att det kryper under skinnet.Författaren gör tillsammans med Ninni Schulman podden ”skriv en bestseller – eller annan bok” Gillar du böcker av B.A Paris och Lisa Jewell, så tror jag du gillar denna..Ljudboken är jättebra inläst av Gunilla Leining.Boken är utgiven av @harpercollins_nordic.#komiminfamn #carolineeriksson #carolineerikssonwriter #familynoir #psykologiskthriller #harpercrime

Instagram Inlägg