Instagram Inlägg

Boktipset!Jag är tagen, mållös och imponerad. Vilken berättare du är, Stina Jackson! Efter den hyllade debuten med ”Silvervägen” hade jag höga förväntningar på ”Ödesmark” och jag blev verkligen inte besviken. Jag säger bara – Läs!Stina Jackson har en unik ton i sitt språk. Karaktärerna blir levande och gör stora avtryck på mig. Miljöbeskrivningarna är så träffsäkra och målande så det känns som att man är på platsen i verkligheten.”Ödesmark” är ett familjedrama som väcker många stora känslor. Jag blir berörd och helt uppslukad av den täta oväntade handlingen som skildrar både ondska och bitterhet, men framför allt lyfter starka blodsband och hur svårt det är att bryta mönster.Ödesmark är en liten avfolkad by utanför Arvidsjaur. Där bor Liv tillsammans med sin pappa Vidar och tonårssonen Simon. Byborna baktalar Liv och undrar varför hon stannat kvar och fortfarande bor hos sin våldsamme far. Det ryktas i byn om att Vidar sitter på en stor förmögenhet som flera vill åt på ett eller annat sätt.Ljudboken är bra inläst av Marie Richardson men jag föredrar att läsa boken, eftersom jag vill dra ut på läsningen för att njuta, smaka och känna på alla orden. En stark läsupplevelse!Rekommenderas varmt..Boken är utgiven av @albertbonniersforlag.#ödesmark #stinajackson #spänningsroman #albertbonniersförlag

Instagram Inlägg