Instagram Inlägg

Bra start på helgen!Har ni sett vilket ljuvligt bokpaket som damp ner från @idusforlag 🏽.Sofia med knuff – på väg ut i livet av Annelie StrömbergJuno – Kosläppet av Åsa Öhnell och Gabi FrödénSommarmirakel av Sara SalanderKyrkogårdsön av Linda H AxelssonFörlåt för att jag rymde av Hanna LandahlVarför måste vi gå? av Lotta EkmanHästen och Husse i skärgården av Susanne Pelger & Anna SödergårdHästen och Husse i fjällen av Susanne Pelger & Anna SödergårdRune fattar klimatet av Daniel Waluszewski och Matilda SerholtKajsa och pappa – sjukbacillen av Ulrika Hjort och Kelly SallinenSigne och spöket av Maria Burman och Jenny OhlsjöTrolläventyr på förskolan av Elisabet Österlund & Karin Holmström.#barnböcker #ungdomsböcker #bilderböcker #barnochungdomsböcker #kapitelböcker #idusförlag

Instagram Inlägg