Instagram Inlägg

Boktips!”Min peppbok” och ”Min bok om vänskap” sv Linda Palm och Sanna Sporrong är två aktivitetsböcker som jag rekommenderar till alla åldrar! I en tid där isolering och eftertanke präglar våra dagar, passar det fint att boosta både sin egen självkänsla och vårda sina vänner.”Min peppbok” påminner oss om att jag är viktig, jag behövs. Det finns kloka tips på hur vi kan hantera jobbiga stunder och enkla övningar på hur vi kan lära oss att tänka om, tänka nytt och annorlunda.Boken inspirerar till att sätta ord på tankar, reflektera över vad som får mig att må bra och tänka bra saker om mig själv, för att må bra. Övningar, tips och klokord som passar alla oavsett ålder eller utmaningar.”Min bok om vänskap” ger kort handledning om vad vänskap och gemenskap kan innebära. Det är inte alltid lätt att vårda sin vänskap. Här finns enkla tips hur man kan närma sig nya vänner och hur dina vänner kan hjälpa dig att må bra genom att fylla i din bok.Tips! Om du saknar dina vänner och inte kan träffa dem, låt boken vara en anledning till att ta kontakt. Tillsammans kan ni fylla i den (via dator eller telefon) och dessutom prata om minnen och känslor. Er gemenskap och era tankar om varandra kan förgylla och stärka er båda.Linda Palm @lindapalmcreative är föreläsare och även författare till Kompisböckerna, som är kopplade till Förskolans läroplan och lyfter värdegrund och lekfullt lärande. Mycket populära av både barn och pedagoger.Sanna Sporrong är formgivare på @sporrongform och författare till ett flertal böcker.”Min peppbok” och ”Min bok om vänskap” är utmärkta presentböcker till dig själv eller någon annan.Så stötta en lokal bokhandlare och stötta dig själv eller någon annan.Böckerna är utgivna av @tukan_forlag.#minpeppbok #minbokomvänskap #lindapalm #sannasporrong #tukanförlag #presentbok #måbrabok

Instagram Inlägg