Instagram

Instagram Inlägg

Det är spännande, välskrivet och ibland riktigt otäckt. Myt blandas med verklighet, övernaturliga fenomen som drabbar ett gäng ungdomar i nutid. Perfekt läsning för både unga och vuxna!☄️Vanessa Hassel Smedberg är tillbaka och nu är det dags att fira nyår på Gotland tillsammans med bl a Abbe och Martin. Vanessa är lite spänd, eftersom de ska bo på Katthamra gård, som sägs vara hemsökt. Under en utflykt ser de det omtalade Marteboljuset och medan ljuset bländar och fascinerar försvinner ett barn från sällskapet – precis samma som hände i sägnen om Knut Stare.☄️Jag gillar verkligen när berättelser är förankrade i verkligheten, när böcker väcker nyfikenhet och intresse så man bara vill fördjupa sig mer.Men boken tar även upp relationer, svartsjuka och den första trevande kärleken.Det här är den andra delen av ”Spökkameran”. Har du ännu inte läst Tobias Söderlunds böcker – gör det bums!Passande läsning även för äldre målgrupp..Boken är utgiven av @rabensjogren.#ljusklotetsmysterium #tobiassöderlund_författare #rabenochsjögren #ungdomsbok #boktipsungdom #lästipsungdom #övernaturligt

Instagram Inlägg