Instagram

Instagram Inlägg

Helgen är räddad!B.A Paris är tillbaka med en ny spännande psykologisk thriller!Hur långt skulle du gå för att ge någon du älskar ett par timmars lycka?Livias födelsedagsfest väntas bli ett hejdundrande firande. Alla hennes vänner kommer, förutom dottern Marnie som studerar utomlands. Men Livia tycker det är ok, eftersom hon vet saker om dottern som hennes man Adam ännu inte känner till.Adam vill att festen ska bli perfekt och har i smyg ordnat så dottern ska komma för att vara kvällens stora överraskning. Men Adam får i sista stund en fasansfull nyhet, men frågan är ska han tiga eller berätta?B.A Paris debuterade med storsäljaren ”Bakom stängda dörrar” och syns på försäljningslistor runt om i världen. ”Dilemmat” är författarens fjärde bok.Böckerna är utgivna av @jentas.se 🏽.#dilemmat #baparis #jentasförlag #bokpost #psykologiskthriller

Instagram Inlägg