Instagram Inlägg

Pysseltips!Varför inte ta en skogspromenad och samla lite naturmaterial från skogen? Sedan är det bara att skapa fritt.🌲I böckerna ”Skogs-Pyssel” – Tall och Gran samt Träcirklar – har Kreativa-Jenny samlat bra tips på skapande verksamhet. Foton, tydlig struktur och handledning, som även de läskunniga barnen själva kan följa. Tåliga boksidor i praktisk ringbindning gör böckerna praktiska i både hem, skola och förskola.Utmärkta böcker för er som jobbar med #grönflagg🌲Jenny Järvholm är känd från barnprogrammen ”Pysselskogen”, ”Morgonshowen” och ”Partytältet”. Du hittar även hennes kreativa tips på youtube och www.norraskogsskolan.seoch här på @pysseljennyjarvholm Mycket nöje!.Böckerna är utgivna av @norraskogs.#pysseljenny #skogspyssel #norraskogsägarna #aktivitetsbok #handbok #kreativitet #återbruk #naturmaterial

Instagram Inlägg