Instagram Inlägg

Boktips för hela familjen!Våren är här och många kanske är lediga.Ett perfekt tillfälle att tillsammans så, plantera, greja, baka, läsa och fixa!🧵Boken ”Jag odlar” av Elin Ek passar både för nybörjare och mer vana odlare. Oavsett om du bor i hus eller lägenhet får du här tips och handledning att odla snabbväxande, lättskötta växter som passar både inomhus eller utomhus, i kruka eller i trädgårdsland.Boken är tidlös och uppdelad i tre delar: odla, laga och greja som ger aktivitet och engagemang under hela året. Jag gillar att vi blir påminda om hur lätt det är att återbruka och vikten av att vårda det vi redan har, för att minska konsumtionen.🧶Överskådlig struktur, inspirerande med både illustrationer och foton. Lättläst text med både fakta, handledning och roliga tips gör denna bok tillgänglig för en bred målgrupp.🧁En härlig kreativ bok som förenar nytta och nöje.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av @bonniercarlsen .#jagodlar #elinek #bonniercarlsen #odlingsbok #odlingsboktips #återbruk #odlingsbokförbarn #boktips #hemmamedenbok

Instagram Inlägg