Instagram

Instagram Inlägg

Pockettips/Filmtips!Tänk dig att tvingas leva ett helt liv i karantän, att isoleras inomhus och varken få vistas ute eller träffa vänner annat än via nätet?Den starka debutromanen ”Ingenting och allting” av Nicola Yoon – är nu mer aktuell än någonsin.Läs boken eller se filmen!Maddy, 17 år har en extremt ovanlig sjukdom och lever sitt liv inomhus. Hon pluggar på distans , läser mängder av böcker och umgås endast med sin mamma och sköterskan Carla.Men så blir hon kär i Olly, som precis flyttat in i huset bredvid. Behovet att träffas blir starkt, men vilka konsekvenser blir det om hon trotsar isoleringen?2017 debuterade Nicola Yoon med den starka och originella kärlekshistorian mellan ungdomarna Maddy och Olly. Boken har toppat försäljningslistor och är översatt till minst 33 språk.Rekommenderas varmt!.#ingentingochallting #nicolayoon #pockettips #filmtips

Instagram Inlägg