Instagram

Instagram Inlägg

Ljudbokstips!Ohyggligt spännande, rysligt aktuell och kusligt oförutsägbar. Debutromanen ”Beröringen” av Gustav Tegby är nominerad till Norrlands litteraturpris 2020 och jag förstår varför. Det här vill du inte missa!🖐🏼Tänk dig att hela ditt liv tvingas sitta isolerad i en etta med din pappa, för att skyddas mot andra människor. Elin 16 år, lider av en förbannelse. Allt hon rör vid betyder döden för den som förflyttar sig mer än 30 m ifrån henne. Men grannarna gör en orosanmmälan och en dag knackar polisen på. Det är dags för Elin att komma ut i den verkliga världen.🖐🏼Det är en fascinerande berättelse och nervkittlande på riktigt. Boken lyfter verkligen begreppet KASAM, (=känslan av sammanhang) vilket många av oss känner behov av eller kanske längtar efter särskilt dessa tider.Boken utspelar sig i Umeå och har strålande personporträtt. Karaktärerna gör verkligen starka bestående avtryck hos mig.🖐🏼Det här är en roman som engagerar och väcker känslor av olika slag. Tegby är dramaturg och manusförfattare och det märks att han har erfarenhet av att förmedla en berättelse.Jag tror att boken skulle bli bra som tv-serie eller film.Ljudboken är inläst av Katja Lobas.Läs eller lyssna – berättelsen är mer aktuell än någonsin!Rekommenderas både till ungdomar och vuxna..Boken är utgiven av @rabensjogren .#beröringen #gustavtegby #rabenochsjögren

Instagram Inlägg