Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Den tredje och avslutande delen om ”Fingal Olsson” är här!🥳Underbar feelgood-läsning, skriven med glimten i ögat, om mogna karaktärer med gemenskap över generationerna.Fingal Olsson ska snart fylla 80 år och bor nu i villa med det unga lesbiska paret Bella och Elin samt deras två små barn. Minnet börjar svikta, hans kärlek på distans, Solbritt, beter sig märkligt och hans älskade katt Harald börjar bli krasslig. Vännerna börjar tissla och tassla och Fingal tror att de planerar en överraskningsfest. Men en helt annan överraskning väntar honom…Det är härligt befriande att läsa om dessa underbara karaktärer. Vardaglig handling, charmiga missförstånd och bryderier gör dessa välskrivna och empatiska böcker till en ljuvlig bokserie att fly vardagen med för en stund.Rekommenderas varmt!.(”Fingal Olsson och hans sällsamma katt” (del 1), ”Fingal Olsson, Harald och kärleken” (del 2) – De två första delarna finns även som ljudbok, inlästa av Emil Rehnström).Böckerna är utgiven av @whipmedia.#fingalolsson #fingalolssonochhansstoratvivel #whipmedia #feelgood #hemmamedenbok

Instagram Inlägg