Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!En helt underbar roman, varm och empatisk med personporträtt som blir som nära vänner man inte vill skiljas ifrån. Läs och låt dig beröras!Vissa böcker älskar jag direkt från första sidan. Det här är en sådan bok. En favorit som jag sent skall glömma.Viktigt och allvarligt innehåll som återberättas med både värme, värdighet och förståelse. Levande karaktärer med hjärtan på de rätta ställena, som ställer upp för varandra och visar stor empati väcker goda känslor hos mig som läsare.Michka är en självständig gammal dam, med ett dramatiskt bagage som pga begynnande afasi får svårt att klara sig själv och tvingas flytta in på ett boende.Marie är den dotter hon aldrig fick.Jérôme är logoped som skapar tillit och blir snart en nära vän.Vi får ta del av deras samtal och följa utvecklingen av både sjukdomsförloppet, deras vänskap och jakten på borttappade människor från förr.Gemenskap, förtrolighet, samarbete och tacksamhet präglar denna fina och välskrivna roman.En stark och hoppfull berättelse som påminner oss om vikten att stanna upp, lyssna på varandra och vad lite som behövs för att göra skillnad för en annan människa..Boken är utgiven av @sekwaforlag.#omdetintevorefördig #delphinedevigan #sekwaförlag #roman #brabok #afasi #boktips #lästips #läsningärlivet #boknörd

Instagram Inlägg