Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Starkt, utlämnade och hoppfullt. En riktigt bra och välskriven ungdomsbok som passar både killar, tjejer och alla däremellan.När Corinne ska börja årskurs sju, väljer hon att byta skola för att få en möjlighet att ’börja om’. En del av skolan är avstängd för renovering bland annat kuratorns rum. Corinne, som är van lyssnare, erbjuder sina vänner att komma och prata av sig. Det börjar som en lek, men snart bli samtalen både nödvändiga och allvarliga.På nära håll får vi ta del av en handfull ungdomars liv, tankar, vardag och innersta hemligheter. Det är ärliga och smärtsamma upplevelser som avslöjas i förtroende, men så fint att följa hur viktigt det är att ha någon nära som lyssnar och vad som kan hända när vi öppnar upp och delar med oss av problem och dilemman. En riktigt bra berättelse med karaktärer som berör och stannar kvar efter utläsning.Men hur har jag kunnat missa denna prisbelönta och strålande författare! Nu är jag verkligen sugen att läsa mera av Kajsa Gordan.En aktuell och känslosam bok som jag varmt rekommenderar!.Boken är utgiven av @rabensjogren.#honvetalltomoss #kajsagordan #rabenochsjögren #ungdomsbok #boktipsungdomar #ungdomsboktips #lästipsungdom #brabok #nybok

Instagram Inlägg