Instagram

Instagram Inlägg

Boktips till hela familjen!Bokbunkra och bokcirkla tillsammans med barn och barnbarn..Bokserien Scoopet – ”Förstörda bevis” och ”Mordbranden” av Martin Widmark och Erik Fichtelius.Hawa – ”Falafelflickorna” och ”Tack för allt” samt ”Expedition Rädda Revet” av Christina Wahldén.Athena – ”Grattis världen, jag är här nu”, ”Strålkastare Tack” och ”Hur svårt kan det vara?” av Elin Ek..Spännande, aktuella böcker som roar, ger oss inblick och klokskap om aktuella samhällsproblem. Fin handledning kring hållbarhet, mänskliga rättigheter, källkritik och inspirerande läsning om handlingskraftiga ungdomar som visar att vi alla kan bidra och att genom att agera kan vi göra skillnad.Utmärkta böcker att läsa högt tillsammans eller varva och läsa efter varandra.Rekommenderas varmt!#barnböcker #barnochungdomsböcker #boktipsbarn #boktipsbarnochungdom #lästipsförbarn #kapitelböcker #kapitelböckerförbarn #boktips #lästips

Instagram Inlägg