Instagram Inlägg

Boktipset!Debutromanen ”Säg att du är min” av Elisabeth Norebäck från 2017 – är fortfarande en av de absolut bästa läsupplevelser för min del.En fantastisk bok med karaktärer som än i dag gör sig påminda och gäckar mig.Har du läst?!En ung familj mister sin älskade lilla dotter. Är hon bortrövad? Lever hon eller är hon död?20 år senare söker en ung kvinna samtalshjälp hos en psykoterapeut. Är hon det barn som försvann? Vem är mamman? Vem talar sanning? Vem ljuger och vad har hänt under de tjugo år som gått?Stella, Kerstin och Isabelle är berättarrösterna i denna psykologiska roman. Är Isabelle, som nu är klient hos Stella hennes förlorade dotter Alice?Läs själva och avgör!️️️️️.Boken finns även som pocket utgiven av @bokforlagetpolarisLjudboken är inläst av Lo Kauppi.#sägattduärmin #elisabethnorebäck #boktips #lästips #psykologiskroman #polarisbokförlag #bokförlagetpolaris #storytel

Instagram Inlägg