Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!- Wow, vilken enastående debutroman!En ruggigt spännande och fascinerande bladvändare som har ”extra allt”!Den här boken tog mig med storm, knockade mig och seglar direkt in på min topplista som en av årets bästa romanen.Läs och låt dig beröras!Det är december och Jonnys pappa är sjuk. Mamma vill att familjen ska samlas för att fira jul och Jonny bestämmer sig för att återvända till orten trots alla minnen som han försökt att förtränga i många år. Men inget blir som han tänkt sig och plötsligt trillar han tillbaka i gammalt missbruk och blir intrasslad i både lögner och hemligheter som berör både honom själv och hans familj.Håkan Norebäck har en otrolig förmåga att beskriva målande miljöer som får mig att känna mig som en del av historien. Direkt får jag sympatier för Jonny, hans bakgrund, oron och viljan att bli sedd och bekräftad för den han är.Boken har en tät fängslande handling. Psykisk ohälsa i en dysfunktionell familj, utanförskap och rasism är en del av handlingen, men framförallt viljan att göra gott, ställa allt tillrätta och längtan efter försoning.”En sista vinter” är en stark och välskriven roman, med ett äkta inifrån perspektiv som berör mig på djupet och med karaktärer som naglar sig fast och som är svåra att släppa och glömma.Lägg namnet Håkan Norebäck på minnet – jag tror och hoppas vi kommer få höra mycket om honom framöver.Rekommenderas varmt!.Boken är utgiven av Bokförlaget Forum @esterbonnier #ensistavinter #håkannorebäck #debutroman #romandebut #brabok #nybok #boktips #lästips

Instagram Inlägg