Instagram

Instagram Inlägg

Bilderbokstips!En storfavorit hos både barnen och pedagogerna på vår förskola! En härlig bilderbok som jag varmt rekommenderar.Haddy och Emil bor i Gröndal. Det är vinter i Sverige och barnen är förväntansfulla för idag kommer morfar, ända från Gambia.”Morfar flyttar in” är en vardagsberättelse med mycket glädje och varma, stora bullriga känslor. Förväntan, kärlek och missförstånd väcker både fniss och igenkänning. De underbara illustrationerna av Marcus-Gunnar Pettersson är både charmiga och detaljrika.Eva Susso och Jali Madi Susso har skapat en både rolig och viktig bok med spännande innehåll. Det finns efterfrågan på böcker med bilder och text som speglar olika kulturer. Barnen på vår förskola älskar att orden på mandinka finns återgivna och boken blir en härlig brobyggare som väcker både igenkänning och nya frågor.Vi hoppas det kommer fler böcker om familjen i Gröndal..Boken är utgiven av @lillapiratforlaget.#morfarflyttarin #evasusso #jalimadisusso #marcusgunnarpettersson #bilderbokstips #lillapiratförlaget #barnbokstips #barnbok #bilderbok

Instagram Inlägg