Instagram Inlägg

Boktipset!Den är vacker, viktig, allvarlig och känslosam och med ett innehåll som är ständigt aktuellt.”Den dag du börjar” av Jacqueline Woodson med illustrationer av Rafael López – Läs den!Med färgstarka bilder, med en närvaro som känns och med ett böljande språk som är både lättläst och poetiskt sätter denna bilderbok starka avtryck. Jacqueline Woodson har en enastående förmåga att lyfta svåra ämnen med stor igenkänning.Denna bok tar upp utanförskap både kopplat till utseende, språk, kultur och aktiviteter. Om mod, styrka och vänskap. Om vikten av att våga vara ärlig och stå för den man är. Vi är alla olika men ändå har vi så mycket gemensamt.En bilderbok som är både en ögonöppnare och ger inspiration och hopp.Rekommenderas varmt till barn i både förskola och lågstadium och vuxna i dess närhet..Boken är utgiven av @naturochkultur.#dendagdubörjar #jacquelinewoodson #rafaellopes #naturochkultur #bilderbokstips #bilderbok #barnbokstips #barnbok #lästipsförbarn #utanförskap

Instagram Inlägg