Instagram Inlägg

Boktipset!”Min syster är ett spöke” av Lena Sjöberg.Åh vad jag älskar denna tidlösa läspärla!️Oavsett ålder – Läs den, känn igen dig och låt dig inspireras!Texter på rim – men utan nödrim om livet kärleken och allt däremellan. Vardagliga händelser om svåra ämnen, stora känslor, glädje, sorg, ensamhet och oro. Lättlästa dikter som drabbar och går rakt in i hjärtat, som känns och känns igen. Inspirerar till eget skrivande, att gå vidare, det är tröstande och hoppingivande.Fantastiska illustrationer i milda färger av författaren själv. Ljuvliga bilder som förstärker och kompletterar orden. Bilder att sjunka in i och reflektera till.Lena Sjöberg har en förmåga att sätta ord och väcka känslor på det som pågår runt omkring oss hela tiden, synliggöra både människor, känslor och handlingar. Jag hade hört mycket gott om denna bok men blev fullständigt knockad och berörd av innehållet.En bok jag kommer att läsa om och om igen och rekommendera till alla och envar.Boken är utgiven av @rabensjogren.(Jag kan även rekommendera ”I huset där jag bor” av samma författare)#minsysterärettspöke #lenasjöberg #rabénochsjögren #boktips #lästips #läsupplevelse #läsupplevelseutöverdetvanliga #tidlösbok #bilderbok #diktbok

Instagram Inlägg