Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!”Äldre dam med onda avsikter” av Helene Tursten är både spännande och charmig med helt oväntade twister och blodiga åtgärder.Maud är 88 år och bor ensam i en paradvåning i Göteborg. Hon är handlingskraftig, har huvudet på skaft och trivs med sitt liv och att vara ”herre i sitt eget hus”.När någon eller något stör hennes lugna tillvaro gör hon slag i saken och eliminerar problemet på sitt alldeles egna driftiga sätt.Fem korta vardagliga noveller som är helt oförutsägbara. Det är befriande och underhållande att följa denna driftiga kvinna som inte tar hänsyn till någon eller någonting. Hon är slug, beräknande och egoistisk på ett personligt sätt vilket gör att denna bok charmar mig och gör avtryck.Och kom ihåg – räkna aldrig bort en dam över 80!Helene Tursten har en lång rad böcker bakom sig och det är både välskrivet och lättläst med bra driv och mustiga miljöer.En helt klart annorlunda bok som jag varmt rekommenderar.Ljudboken är mycket bra inläst av Marie Richardson..Boken är utgiven av @bokforlagetnona.#äldredammedondaavsikter #helenetursten #bokförlagetnona #boktips #lästips #spänning #spänningsroman #läsning #brabok

Instagram Inlägg