Instagram Inlägg

Boktips!Morris Mohlin är tillbaka! En dråplig, oväntad och humoristisk vardagsberättelse om den 14-årige Morris.Morris har ett gott hjärta och vill väl men har en hel del otur och råkar ofta hamna i knasiga situationer. Vi får följa hans oförutsägbara vardag i skolan med kompisar och familjelivet med mamma, pappa och två systrar.”Morris Mohlin är levande måltavla” är den andra boken i serien, skriven av Maria Frensborg. Böckerna har finurliga svartvita illustrationer som förstärker texten fint och gör läsningen lite luftigare.Lättsmält läsning för den lite läsovane.Gillar du ”Dagbok för alla mina fans” eller böckerna om Bert och Sune – läs böckerna om Morris!Böckerna är utgivna av @bonniercarlsen.#morrismohlin #morrismohlinärlevandemåltavla #mariafrensborg #kallelandegren #bonniercarlsen #boktipsungdom #lästipsungdom

Instagram Inlägg