Instagram Inlägg

Boktipset!”- Hur var det i början? frågade Mindre.- Vilket då exakt? ville Större veta. Menar du i början av historien? Eller i början när världen kom till? Eller när alla tankar började?- Vår början! sa Mindre. Hur gick det till när det började med oss?”En alldeles ljuvlig, varm och kärleksfull bilderbok som fritt, kravlöst och lättsamt tar upp existensiella och filosofiska frågor och funderingar.Gillar du Puh och Nasses filosofiska dialoger – då förstår du ungefär hur dialogerna rör sig.Större och Mindre är två karaktärer som begrundar kärleken, början och alltihopa…En fantasifull resa i tanken och i rymden.Jag fängslas direkt – av Kathrin Schärers underbara illustrationer, de fria funderingarna om det lilla och det stora – och de oväntade svaren. En bok som låter mellanrummen tala och där svaren oftast finns mellan raderna.Både illustratören och författaren Lorentz Pauli är från Schweiz, flerfaldigt hyllade och prisbelönta för sina böcker.”När slutar början? Har allt som har en början också ett slut?”Ljuvliga funderingar för alla åldrar! Inspiration till samtal, skriva texterneller en lämplig present till babyn, dopet eller brudparet.Eller bara helt enkelt en uppiggande bok att landa och jorda sig med när livet blir alltför ytligt och vardagligt.Rekommenderas varmt till alla och envar!Boken är utgiven av @modernistared.#därärduju #lorenzpauli #kathrinschärer #birgittawernbroaugustsson #modernistaförlag #boktips #lästips #presentbok

Instagram Inlägg