Instagram

Instagram Inlägg

Ljudbokstips!Underbare Jonas Karlsson har en unik förmåga att träffsäkert återberätta olika människors dilemman, personligheter och oförutsägbara twister och utgångar.🕯Det lackar mot jul i kommunhuset och ledningen diskuterar hur de ska kunna göra något festligt med husets fasad. Trots nedskärningar och stundande eventuella varsel är alla överens om att det vore trevligt att i år överraska med en spännande julhälsning för att sprida lite glädje till kommuninvånarna. Men julpyntningen visar sig vara svårare att genomföra än man först har trott. När Gunvald på fritidsförvaltningen har svårt att förstå vikten av att samarbeta förbyts julglädjen till regelrätt krigsföring.🕯Dråplig, tragisk och igenkännande!Ljudboken är utmärkt inläst av författaren själv.🕯🕯🕯🕯.Boken är utgiven 2013 av @wahlstromwidstrand.#godjul #jonaskarlsson #wahlströmochwidstrand #ljudbokstips #ljudbokstipset #brabok #lästips #boktips #storytel

Instagram Inlägg