Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!En trovärdig spänningsroman om ett av det värsta vi kan tänka oss – små barn som spårlöst försvinner och där förövaren gäckar polisen och härjar fritt.️Det är januari. Efter en utflykt med barnen på Kullens förskola inser man att den 2-årige Simon är försvunnen. Polis och psykolog kopplas in. Plötsligt försvinner fler barn och man befarar att det är samma gärningsman. Vad har hänt barnen? Vem är nästa offer?️En riktigt bra debutroman som tar upp fasansfulla situationer men som tack och lov håller en bra distans till händelserna. Med ett så otäckt ämne har jag svårt att läsa när det blir alltför närgånget och detaljerat.Jag gillar de mänskliga porträtten. Ogillar den manschauvinist och odrägliga polisen Stefan, men han är trovärdig och känns igen så jag förstår varför han finns med. Den engagerade psykologen Malin Dahl känns osäker men jag känner med henne och lider med hennes krävande situation med en oförstående och icke stöttande make. Trots att många personer figurerar i handlingen känns berättarrösterna självklara och läsningen upplevs inte rörigt.Jag blir nyfiken att läsa mera och ser fram emot kommande böcker av författaren.️En lättläst bladvändare som fängslade från första sidan och tar upp stora ämnen som barnlängtan, föräldraskap och livet som förskolechef. Oförutsägbar och välskriven roman som passar utmärkt att läsa under januari.️️️️Boken är utgiven av @southsid3stories.#densomhaverbarnenkär #viktoriahöglund #southsidestories #boktips #lästips #debutroman #psykologiskspänningsroman #brabok #bladvändare

Instagram Inlägg