Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Att Christina Wahldén kan skriva fantastiska böcker för barn och unga vet jag.Att hon är lika skicklig att skriva för vuxna bevisar hon här.Den unga konststudenten Greta åker till Australien för att komma över ett trauma. En dag hittar hon på stranden en död kvinnokropp och plötsligt blir hon indragen i en härva av kvinnohandel, övergrepp och ond bråd död. Mustiga miljöer från staden Darwin och Norra Territoriet i Australien.Det är brutalt, trovärdigt och riktigt välskrivet.Detta är den första delen i en serie om den australiensiske polisen Bluey.Håll utkik – Den 22 januari finns den i butik.Redan nu finns den som ljudbok, väl inläst av Malin Persson.Boken är utgiven av @esterbonnier #nämnintededöda #christinawahldén #forumbokförlag #boktips #ljudbokstips #ljudbokstipset #nybok #brabok #spänning #deckare

Instagram Inlägg