Instagram

Instagram Inlägg

Lästips till jullovet!Färgkodade tips på läsvärda hårda klappar till barn och unga att lägga under granen:.#vadärenflod av Monika Vaicenaviciene#starkakvinnor av Kay Woodward#räddsomenharedumsomengås av Marcus-Gunnar Pettersson#sagasagorballonglängtankurragömmaochtvåtomtaridiket av Josefine Sundström och Emma Göthner#väljmig av Christina Lindström#frågajenny av Jenny Jägerfeld och Johanna Arpiainen#frallanochkärleken av Sara Ohlsson och Lisen Adbåge#definitivtokysst av Emma Askling#dödvatten av Lena Ollmark#hotetmottrådlösa av Sussi Calås-Jonsson#detslutnasällskapet av Elizabeth Klehfoth#tackförallt av Christina Wahldén#alltsomräknas av Ingrid Ovedie Volden#intesomdu av Johanna Schreiber och Ida Ömalm Ronvall#vännerföralltid av Emma Askling#sommarplåga av Hanna Jedvik#allasugerochdetäringensfel av Ebba Hyltmark.Jullovstips för hela familjen!Gör ett besök på ett bibliotek i närheten! Där finns mängder av fler fantastiska läsupplevelser för alla..#jullovsläsning #jullovsläsning #läsningtilljul #boktipsbarnochungdom #ungdomsböcker #bilderböcker #lästipsungdom #lästipsförbarn

Instagram Inlägg