Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!- Wow, en riktigt bra, spännande och modern pusseldeckare och en fascinerande bladvändare som lämnar avtryck. Läs!️Nio vänner som känt varandra länge, ända sedan universitetstiden, är nu mitt i livet och bestämmer sig för att fira nyår tillsammans i en lyxig jaktstuga i den högländska vildmarken i Skottland.Isolerade från omvärlden, relationer och kopplingar till varandra av skilda slag och med mat och alkohol i mängder får hemligheter och gamla oförätter att komma fram i ljuset.En kropp hittas och plötsligt är alla är misstänkta. Rädslan kommer krypande och plötsligt dyker sidor och personliga drag fram, som ingen riktigt sett förut. Och innan polisen kommer till platsen hinner människorna göra egna ogenomtänkta val och ta saken i egna händer.️Det är en fascinerande miljö med närvarande och direkt språk. Utöver de nio gästerna lär vi också känna viltvårdaren Doug och den anonyma Heather, som ansvarar för uthyrning och skötsel av stugorna. Båda bär på mörka erfarenheter och har mer eller mindre handplockats till platsen för återhämtning och läkning.️Boken har olika berättarröster och människornas bakgrund och relationer nystas så sakteliga fram. Jag tycker det är riktigt intressant att följa hur beteenden och personligheter påverkar vår omgivning. Händelser från förr och mörka hemligheter ger alla anledning till hämnd och revansch och trots hopp mellan olika tider hänger jag med och berättelsen känns strukturerad och lättläst.Under läsningen får jag tankeväckande frågor: Hur väl känner vi våra närmaste? Hur långt är vi villiga att gå för att skydda oss själva?️Författaren har tidigare skrivit historiska romaner, detta är thrillerdebuten.Jag vill verkligen läsa mer av henne och önskar att boken blir filmatiserad – gärna med Rolf Lassgård som viltvårdaren Dough och Ola Rapace som Mark och Eva Röse som…En riktigt läsvärd deckare som passar utmärkt att läsa vintertid!Bokens originaltitel: The Hunting Party.Ljudboken är bra inläst av Anna Maria Käll.️️️️Boken är utgiven av @printzpublishing.#nyårsfesten #lucyfoleyauthor #lucyfoley #printzpublishing #spänning #boktips #nybok #brabok #julklappstips

Instagram Inlägg