Instagram Inlägg

Boktips i advent!🕯🕯🕯️Familjen Sundell samlas i barndomshemmet för det traditionella julfirandet.Men i år är det mer turbulent än någonsin. Mamma Heddas gästgiveri visar röda siffror, Lina har blivit uppsagd från sitt jobb, Jesper vill inte arbeta kvar i familjeföretaget och den sorglösa Jenni går som vanligt sin egen väg.Plötsligt får Lina veta att hennes riktiga far lever. Och Hedda verkar dölja fler hemligheter…️Ett familjedrama om sorg, längtan, uppgörelser och försoning.En avslappnad och vardaglig skildring av hur livet i en familj kan vara då man efter lång tid träffas. Förväntan, missförstånd, roller och syskonskap, sjukdom, sorg och glädje i en skön blandning.️Det är den femte romanen jag läser av författaren. Språket, karaktärerna och miljön känns igen. En lättsam och underhållande läsning som passar utmärkt att läsa under mörka vinterkvällar.Det fantastiska omslaget är gjort av @sofiascheutzdesign️Boken är utgiven av @norstedts_forlag.#ensångförhedda #annikaestassy #vinterroman #julroman #norstedts #roman #boktips #lästips

Instagram Inlägg