Instagram Inlägg

Boktips!En fantastiskt välskriven, personlig och känslofull debutbok om kampen mot cancern – men även om den stora kärleken, döden, den outhärdliga sorgen och om att återigen finna meningen med att leva vidare. En sårbar och hoppfull berättelse om kraft och styrka.Läs bara läs!Karin Hägglund berättar ärligt, naket och uppriktigt om sina egna erfarenheter och upplevelser om när hennes make Peter mitt i livet drabbades av en obotlig cancer. Jag får direkt en varm känsla och känner starka sympatier för både Karin och Peter. Deras kärlek, livsglädje och framtidstro smittar av sig. Beskedet blir tungt och ofattbart, men paret väljer direkt strategier och positiva tankar för att besegra sjukdomen.Deras erfarenheter från hård fysisk träning på elitnivå, mental styrka och vikten av delmål hjälper dem långt.Vi är många som delar erfarenheten av att ha upplevt cancer på nära håll. Jag känner igen mycket från sjukdomstiden, medicineringen, strålningen och känslorna av hopp, förtvivlan, hjälplöshet och ilska.Boken är gripande men även inspirerande av klokord, peppande låttips och positiv hälsopedagogik, som ger hopp och inspiration.Språket och upplägget av berättelsen är strålande! Det är fint att ta del av omgivningens stöd och betydelse men även bra att få exempel på personers direkt olämpliga beteende mot människor i sorg.Jag blir starkt engagerad och längtar efter att läsa mera av författaren och framförallt att ta del av hennes engagerande föreläsningar om att hitta modet, styrkan att ta tag i livet och hitta kraften ur sorgen och viljan att fortsätta leva. Karin Hägglund vill jag gärna höra i både @Gokväll @nyhetsmorgon och hos @maloueftertio En fantastisk läsupplevelse som jag varmt rekommenderar till alla och envar.Stort Tack @kmhagglund för att du tog kontakt och att du delar med dig av dina upplevelser!🏽Boken är utgiven av @storgeforlag .#såskildedödenossåt #karinhägglund #storgeförlag #boktips #lästips #fuckcancer #cancer #brabok #debutbok #bokdebut #läsning

Instagram Inlägg