Instagram

Instagram Inlägg

Boktips till advent!🕯”Snösystern” är en magiskt vacker, klassisk och tidlös högläsningsbok för hela familjen som är alldeles, alldeles underbar.️Det är bara några veckor kvar till jul. Julian längtar och väntar för han har födelsedag på självaste julafton. Men i år är inget sig likt. Familjen sörjer storasyster Junis död och föräldrarna är skuggor av sig själva.Men så träffar Julian den sprudlande Hedvig som bor i Villa Kvisten. Med henne kommer livsglädjen tillbaka, men det är något som inte stämmer.Hedvig döljer något. Var är hennes familj? Och vem är den mystiske mannen med den stora nyckelknippan?️”Snösystern” är en fascinerande och alldeles ljuvlig läsupplevelse av Maja Lunde. Den prisade Lisa Aisato är verkligen en enastående bildkonstnär! Illustrationerna kompletterar och fördjupar textens innehåll på ett strålande sätt.Hennes fantastiska illustrationer trollbinder mig och jag läser boken närvarande och andaktsfullt.️Boken är en stämningsfull och sagolik berättelse i 24 kapitel, som inte räds de svåra och komplexa känslorna. Sorg, död och krångliga relationer varvas med vänskap, glädje, förväntan och spänning.En hoppfull läspärla som utspelar sig i juletid.Rekommenderas varmt!️️️️️.Boken är utgiven av @bonniercarlsen.Stort Tack Sara Kyhlstedt för läsexemplar!🏽

Instagram Inlägg