Instagram Inlägg

Boktips!Elizabeth Berg är tillbaka med ytterligare en varm och empatisk roman om vänskap och tillit som ger hopp om mänskligheten.🧁Ifjol läste jag ”Historien om Arthur Truluv” och jag står fast vid att alla behöver en Arthur vid sin sida. Dvs en människa som inte har baktankar och som inte är egoistiskt, utan som ser, lyssnar på och lyfter vanliga människor med fel och brister och visar att med vänlighet och öppet sinne kan vi göra skillnad för en medmänniska.Jag berörs av de goda gärningarna, omtanken om vår nästa och påminns om hur lite som behövs för att få andra människor att tro på sig själva och växa som individer.🧁Jag hade en del förväntningar på uppföljaren till Truluv, men blev inte besviken för jag gillar hur Elizabeth Berg skriver feelgood som inspirerar till handling och jag behöver läsa böcker om vänliga människor med civilkurage.🧁Lucille Howard lever ensam sedan hennes gode vän Arthur Truluv tragiskt gått bort, men hennes bakningskurser i hemmet är framgångsrika och tar mycket tid. Den nyinflyttade Iris ångrar ett drastiskt beslut och behöver något att sysselsätta sig med. Lucille ser bortom hennes okunskap och hon får anställning som Lucilles assistent och med handfast handledning lär sig Iris snabbt.När grannfamiljen drabbas av en tragedi finns det plats i både Lucilles hem och hjärta för den unge pojken Lincoln.🧁Den här är den fristående fortsättningen på ”Historien om Arthur Truluv”.Rekommenderas varmt!🧁🧁🧁🧁Tips! Gillar du böcker av Veronica Henry så tror jag du gillar den här..Boken är utgiven av @printzpublishing .#nattensmirakel #elizabethberg #printzpublishing #roman #feelgood #boktips #lästips #nybok #brabok

Instagram Inlägg