Instagram Inlägg

Boktipset!En spännande och välskriven ungdomsbok om vänskap, våga tro på sig själv, göra avslut och gå vidare.Ewa Christina Johansson har skrivit ganska många böcker tidigare med övernaturliga inslag. Jag har läst ”Rummet nedanför trappan”, som jag gillade. ”Dimman” är också en bok jag varmt rekommenderar.Här blandas modernt vardagsliv med den trevande första kärleken och falska vänner som inte känns varken äkta eller trovärdiga.Det är höstlov och Iris reser till mormor som bor i skogen utanför en liten by. Där träffar hon byns orginal Siri, som fortfarande letar efter sin 15-åriga dotter som försvann för drygt 30 år sedan.Iris får märkliga och hotfulla sms och när dimman tätnar sker mystiska händelser och märkliga möten ute i skogen.Mormor är en frisk fläkt och det är fint att läsa hur byns invånare samarbetar och värnar om varandra.Boken riktar sig till 9-12 åringar och är utgiven av @b.wahlstroms Härlig läsning för mörka höst- och vinterkvällar..#dimman #ewachristinajohansson #bwahlströms #kapitelbok #barnochungdomsböcker #läsningförunga #övernaturligt #lästipsförunga #spännandebok

Instagram Inlägg