Instagram

Instagram Inlägg

UTLOTTNING!”När Jonas Paulsson vaknar en söndagsmorgon tror han att han har en helt vanlig dag framför sig. Han myser med sin fru, äter frukost, går en sväng på stan och blir därefter brutalt mördad i sitt hem. När han därefter vaknar upp oskadd i sängen tänker han självklart att det hela var en mardröm. Men snart inser han att dagen han vaknat upp till är lördagen, alltså dagen innan han ska dö.Hur många dagar tillbaka måste han gå för att avstyra mordet på sig själv?”.Följ min sida.Tagga någon som du tror vill läsa Alexander Karims skruvade underhållningsroman om en allt desperatare tidsresenär.Kommentera kort varför du tror din vän vill läsa boken.Dela gärna inlägget..Dragningen sker på söndag den 10 november. Vinnaren ska ha en svensk postadress.Lycka till!.#utlottning #bokutlottning

Instagram Inlägg