Instagram

Instagram Inlägg

Fackböcker till Farsdag…eller någon annan dagKom ihåg – Du behöver inte köpa boken/böckerna. Det är lika uppskattat att låna en bok på biblioteket och ge bort en läsupplevelse…(Ps; dessa titlar tipsar jag gärna till alla oavsett kön, far eller inte…).#binochmänniskor av Lotte Möller#ålevangeliet av Patrik Svensson#santfalsktellermittimellan av Emma Frans#hjärtsmart av Katarina Steding-Ehrenborg#bögtjejen av Aleksa Lundberg#måbrasomförälder av Helga Johnsson Wennerdal och Clara Zelleroth#ybsödermalm av Viktor Adolphson och Hans-Olov Öberg#attgå #ettlivirörelse av Ehrling Kagge#varförmårvifortfarandesådåligtnärvihardetsåbra av Nisse Simonsson#svenskaakademienmaktenkvinnornaochpengarna av Christian Catomeris och Knut Kainz Rognerud#härärallavinnare av Stefan Nilsson#köttälskarensnästanvegetariskakokbok av Eva och Matts Wildén#bastu av Jens Linder och Stefan Wettainen#ärligamaterial av Ernst Kirchsteiger.#fackbokstips #fackböcker #faktaböcker #faktabok #faktaboktips #farsdagstips #farsdagspresent #farsdagspresenttips #kunskapärmakt #kunskapgörskillnad #nykunskap

Instagram Inlägg