Instagram Inlägg

Boktips till Farsdag…eller någon annan dagNi är flera som hört av er och önskar boktips inför farsdag. Här kommer ett urval…(Och kom ihåg: en kan alltid låna en bok på biblioteket och ge bort ett Lästips till far eller någon annan…)Ps; dessa titlar passar alla läsare, oavsett kön inte enbart fäder….#flickornasomsprang av Simon Häggström#kärapappaav Giselle Green#papa av Jesper Stein#vargen av Katarina Wennstam#hittamig av André Acman#omalltvoreannorlunda av Sanna Mc Donald#denextraordinäraberättelsenomjonaspaulssonsplötsligadöd av Alexander Karim#calypso av David Sedaris#genomdinaögon av Peter Høeg#maskinersomjag av Ian Mc Evan#alldenluftsomomgeross av Tom Malmquist#enhalvvärldbort av Mike Gayle#minnsderasnamn av Simon Stranger#modigastivärlden Malin och Alexander Karim#gretashistoria #ingenärförlitenförattgöranågotstort av Valentina Camerini#denförstafrosten av Anna Kuru#elddjur av Joni Huttunen.#farsdagstips #boktips #lästips #braböcker #läsningärlivet #gebortenbok #presentbok

Instagram Inlägg