Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Har du läst Milleniumböckerna av Stieg Larsson och fascineras av spännande olösta fall, då är det här boken för dig!️”The Grand Man” är en thriller, skriven på engelska men utspelar sig i Gamla Stan, Stockholm.Journalisten Juliet Brown kommer till Stockholm för att intervjua en jazzsångare. Tyvärr sker ett tragiskt mord och plötsligt blir Juliet indragen i mordutredningen.Journalisten Magnus Lindblom, sitter på mycket fakta kring Palmemordet och Stieg Larssons försvunna manus, den fjärde boken i Milleniumtrilogin. Han blir Juliets bollplank och deras samspel är fascinerande att följa.️Det är en hel del karaktärer och olika trådar att hålla reda på. Miljön är fascinerande, passionen till Sverige och olösta mysterier lyser igenom. Det är välskrivet och häftigt hur väl fiktiva lösningar till verkliga händelser skickligt vävs in.Jag vill verkligen rekommendera denna skandinaviska thriller. Språket flyter bra och boken är ett lättläst, men eftersom jag är ovan att läsa engelska böcker, tog den tid för mig att läsa.Jag hoppas den blir översatt till svenska, för jag tror den tilltalar en bred publik.️Stort Tack @florencewetzel108 för att du tog kontakt och att jag fick möjlighet att läsa. Ser fram emot kommande böcker.️️️.#thegrandman #florencewetzel #spännandebok #thriller #boktips #lästips #spänning

Instagram Inlägg