Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!Gillar du psykologiska spänningsromaner, som ger igenkänning och kalla kårar? Läs denna bladvändare! En debutroman som fängslar från första sidan och är omöjlig att lägga ifrån sig.Hur långt kan man gå för att få det man drömmer om? Skulle du kunna döda för att få en egen bostad?Hanna är 22 år och jobbar som timvikarie inom hemtjänsten. Anställningen är osäker, inkomsten låg och ojämn. Hon bor inneboende i ett skabbigt skyffe i en bostad som hon delar med andra människor. Hanna längtar efter ett trivsamt eget hem, där hon kan känna sig trygg och få lugn och ro.En dag blir hon erbjuden att mot ersättning sköta blomvattning och tömma posten åt ett ungt par.Villan i Enskede är vacker och Hanna leker med tanken att bo där själv. Men någon verkar skugga Hanna. Vems är koppen i diskstället? Någon verkar ha kommit på samma idé som Hanna och plötsligt är hon indragen i en omöjlig situation.Det är välskrivet, trovärdigt, äkta och en berättelse som bjuder på många ’förbjudna’ tankar. Insynen i hemtjänsten ger igenkänning och väcker många stora känslor: äckel, rädsla, vänskap och varm gemenskap.Många intressanta moraliska och etiska dilemman att samtala vidare om.Lägg namnet Lina Arvidsson på minnet. Jag gissar att det kommer fler böcker och att detta är en författare som kommer att bli omtalad framöver.Boken är utgiven av @lindochco och är mycket bra inläst som ljudbok av Gunilla Leining.Rekommenderas varmt!️️️️.#etthemattdöför #linaarvidsson #lindochco #gunillaleiningläser #gunillaleining #spänningsroman #debutroman #boktips #lästips #brabok #nybok

Instagram Inlägg