Instagram

Instagram Inlägg

Boktipset!En fascinerande debutroman som skruvar om, sätter spår och är svår att glömma.Jag brukar ha svårt för tidsresor av olika slag, men eftersom jag är imponerad och stort fan av Alexander Karim sedan tidigare hade jag stora förväntningar på denna roman.Jag blev förundrad, skeptisk och sedan fast.Här märks att det finns erfarenhet och förmågan att fånga sin publik, vanan att arbeta med ord och budskap och gestaltningen behärskad på ett strålande sätt.Det här är en berättelse som sticker ut på många sätt och väcker många känslor. Det finns mängder av dilemman och jag får klump i magen mer än en gång.Huvudpersonen känns biografisk, personlig och bitvis ganska privat. Som läsare får jag insyn i platser och rum som känns privata och exklusiva. Ibland blev det nästan lite väl mycket Stockholms inneställen, men samtidigt kändes det generöst att ”få se en bit av insidan”.Det är skruvat och ibland invecklat innehåll, men allt har ett syfte, allt har en mening och hänger ihop.Så håll ut… för upplösningen…slutet..åh.En riktig grogrund till ett filmmanus eller hur är det tänkt kring det @alexanderkarim ?En intressant och välskriven roman, även lämplig som bokcirkelbok, eftersom den bjuder in till djupare samtal om moral och etik.Hur skulle du själv göra, vilka val skulle du välja?Alexander Karim har en strålande karriär inom film och scen och visar här att han dessutom är en lysande författare!Ljudboken är fantastiskt väl inläst av författaren själv. (Har du ännu inte läst den tidlösa ”Modigast i världen” av Malin och Alexander Karim – gör det!).#denextraordinäraberättelsenomjonaspaulssonsplötsligadöd #alexanderkarim #debutroman #norstedts #boktips #farsdagstips #lästips #nybok #brabok #tidsresa

Instagram Inlägg