Instagram

Instagram Inlägg

Nu har jag läst den första delen om familjen Bridgerton. Ett romantiskt kostymdrama som utspelar sig på den komplicerade äktenskapsmarknaden i 1800-talets London.I den första boken får vi möta Dahne Bridgerton som bara blir uppvaktad av män hon inte vill ha. Tillsammans med sin brors bäste vän, den vackre och populäre ungkarlen hertig Simon Basset, gör hon en hemlig plan – en fejkad förlovning för att hålla andra ointressanta friare borta från dem båda.Men känslor är svåra att styra över..,Serien på åtta delar är omåttligt populär världen över, sålda i miljontals ex och översatta till 30 språk. Planerad tv-serie på Netflix under våren 2020.Men jag blev inte begeistrad, tyckte berättelsen var ytligt och berörde mig inte alls.Kanske hade jag för stora förväntningar, romance-genren passar kanske inte mig, i alla fall inte nuförtiden.Har tidigare uppskattat Jane Austen, Unga kvinnor av Alcott och Nord och Syd, men de kanske har något mer i berättelsen som jag missar här?Någon som känner igen sig eller håller med?Kanske ger jag den andra delen ”En oväntad förälskelse” en chans – eller så inte.Tack @marie.jungsand_atwork för att du tipsade och tänkte på mig.🏽.#familjenbridgerton #enannorlundaallians #juliaquinn #lovereads #romancescams

Instagram Inlägg