Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Det är något visst med böcker om bokhandlare. Att denna läspärla utspelar sig i en idyllisk brittisk by ökar feelgood-känslan ännu mer.Nightingale Books är en liten personlig bokhandel som ägts och drivits av Emilias far. Hon ärver den när han går bort och vill bara snabbt sälja och göra sig av med den.Men ju mer hon sätter sig in i verksamheten desto större känslor får hon och inser snart bokhandelns betydelse som mötesplats och hur gott den gör för både själ och hjärta.Veronica Henry har med sina tre fristående romaner verkligen övertygat mig att hon har förmågan att skriva ljuvliga berättelser inom feelgood-genren. Berättelser med både bredd och djup som dröjer sig kvar efter utläsningen. Böcker som passar utmärkt att läsa med en kopp te, framför en brasa eller under en filt.Jag älskar dessutom omslagen av Anna Henriksson.Maria Store har gjort den välgjorda översättningen.Böckerna finns inlästa av fantastiska Maria Lyckow.Rekommenderas varmt!.#hjärtatsbokhandel #veronicahenry #printzpublishing #mariastore #annahenriksson #marialyckow #veronicahenryauthor #veronicahenrybooks #feelgoodbok #

Instagram Inlägg