Instagram Inlägg

Boktipset!Är du trött på människor som dömer och känner att du misslyckas hela tiden?Vill du börja om och längtar efter att livet ska vara Royal, Grand och Golden – Storslaget helt enkelt? Börja med att läsa denna pärla!”Jag var fel. Jag var dum i huvudet. Jag visste inte hur man skulle bete sig bland människor. Varför var inte människor som djur? Som hundar? De var så lätta. De dömde inte.”Jag älskade verkligen boken ”Comedy Queen” och ”Mitt storslagna liv” har samma sköna ärlighet och ett fint barnperspektiv.Jenny Jägerfeld har en unik förmåga att skriva lättläst, crazy och underhållande samtidigt som böckerna har ett djup och lyfter jobbiga ämnen som mobbing, ensamhet och utanförskap. Jag gillar hur klokord och viktig livskunskap vävs in i den charmiga vardagsberättelsen.Det är sommarlov och Sigge, 12 år har precis flyttat från Stockholm med sina två yngre halvsyskon och sin ensamstående mamma till Skärblacka. De ska bo på mormors pensionat. Mormor gillar fart och fläkt, folkrace och uppstoppade djur. Hon har en avslappnad, skön attityd till livet och väljer att följa magkänslan och lever som hon lär.-”Morfar lät mig vara. Det var en av hans bästa egenskaper.””Att bli omtyckt av andra är överskattat. Älska dig själv så går du en livslång romans” är hennes tips till Sigge.Sigge vill reboota sig själv och har 59 dagar på sig att bli en ny människa med målet att bli omåttligt populär. Men hur gör man och hur får man vänner?Har du ännu inte läst Jenny Jägerfelds böcker – gör det!Passande målgrupp ca 12-100 år.Boken är nominerad till Augustpriset 2019..#mittstorslagnaliv #jennyjägerfeld #barnochungdomsböcker #boktipsungdom #ungdomsboktips #ungdomsbok #augustnominerad

Instagram Inlägg