Instagram Inlägg

Boktipset!Lyllos Dig som ännu inte har läst Anna Kurus böcker om Allis i Kiruna. Beställ dem bums – dessa läsupplevelser vill du inte missa!️Det är trovärdigt, triggande och med karaktärer som gör avtryck. Fascinerande och spännande handling, ett enastående språk och ljuvliga miljöer som både hörs, luktar och känns under läsningen.”Den första frosten” kom 2018 och utspelar sig under sommar och höst.I uppföljaren ”Norrskensnatten” återvänder vi till den norrländska fjällvärlden och gruvstaden Kiruna, men nu under vintertid och tidig vår.️Bilmekanikern Allis gör allt för att komma ifrån minnena från det förflutna och har sökt hjälp för att komma vidare och bort från drömmar och ångest efter den tidigare tragedin.Jonas drömmer om att flytta ihop och satsa, den f d kollegan Malin längtar efter den stora kärleken.Allis vill ha ett nytt arbete och sova gott om nätterna. Men det förflutna kommer långsamt ikapp, ondskan finns överallt och snart är hon mitt i mardrömmen igen.️Anna Kuru har en enastående förmåga att både återberätta ärligt och äkta. Svåra ämnen och den nakna sanningen bidrar till det oförutsägbara och den stora läsupplevelsen. Det är personligt, aktuellt, skitigt, vackert, poetiskt, hotfullt och fyllt med lösa trådar som långsamt trasslas ut. Jag får svar, men det är fortfarande mycket som skaver och är ouppklarat – i lagom dos precis så som en bra psykologisk thriller ska vara.Samhällsfrågor och ojämställda maktstrukturer blandas med klok livskunskap från tidigare generationer allt sammanblandat i en vardag där Allis med handlingskraft och mod alltid väljer att gå på sin egen väg, på sitt eget sätt.️Tack @annakuruwriter för att jag får följa med på resan. Du har gjort det igen – och jag är tagen berörd och knockad.Jag ser fram emot kommande böcker och håller tummarna att den stora publiken hittar dina böcker. Det är ett nöje att läsa dem. 🏽️️️️️.#norrskensnatten #annakuru #saivoförlag #boktips #lästips #psykologiskthriller #psykologiskthrillernärdenärsombäst #kirunabok #metoo #brabok

Instagram Inlägg