Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!Varför håller någon en kurs i att bygga sin egen kista?Vilka människor söker sig till en kistbyggarkurs?Vad händer med en grupp människor som under två veckor hålls isolerade på en ö?En intressant roman med oväntade twister som bjuder både på humor, allvar och smärta.Jag brukar lyssna till Morgan Larsson på söndagsmornarna i P4. När jag läser denna roman hör jag hans röst och imponeras över hans djup och det böljande språk som han använder. Oväntade ingångar och ämnen, berikar denna handling. Det tar några kapitel innan berättelsen tar fart och väcker mitt genuina intresse, men ett tips – håll ut. Det växer och väcker tankar och här finns mycket att samtala kring.Boken är annorlunda och sticker ut. Den kan läsas som lättläst underhållning, i en bokcirkel eller med tankar och fokus ’som ett socialt experiment’.Jag som gillar att fundera kring människors beteenden och personliga val tyckte boken hade en hel del innehåll som rörde om och väckte tankar och funderingar.Ett känsligt ämne, kan en tycka, men döden och tankar kring begravningar drabbar oss alla på ett eller annat sätt. Boken väcker just det – tankar om hur vi ser på vår egen död, begravning och vad vi vill hinna med innan. Hemligheter som röjs, utmaningar och prövningar som ’främlingar’ kan utsätts oss för.Boken finns inläst av författaren och jag kan rekommendera dig att lyssna till ljudboken.Jag har inte läst de tidigare utgivna böckerna, men blev intresserad att läsa både ”Radhusdisco” och ”Det opålitliga hjärtat”.Boken är utgiven av @piratforlaget.#kistbyggarna #morganlarsson #roman #piratförlaget #boktips #lästips #

Instagram Inlägg