Instagram Inlägg

Boktips till höstlovet!🦇En strålande debut! Härlig blandning av fiktion och verklighet. En fängslande och spännandet berättelse som jag varmt rekommenderar till bokslukaren och till den läsovana på både mellan- och högstadiet.Lättläst bladvändare som är rysligt spännande.En utmärkt högläsningsbok!Borgvattnets prästgård i Jämtland är vida känt som ett av världens mest hemsökta hus.Jag som älskar Laura Trenters ungdomsböcker gillar verkligen denna bok. Det är härligt när platsen och orten har en framträdande plats och när historiska ’fakta’ vävs in i berättelsen. Tre ungdomar står i centrum och deras vardagsbekymmer känns trovärdiga och äkta. Knepiga relationer som ger klump i magen men som sakta löses upp ger extra djup till upplevelsen.Vanessa har en vlogg på Youtube och på höstlovet tar hon i smyg med sina kompisar Martin och Abbe för att filma något läskigt. Prästgården bjuder verkligen på överraskningar och Vanessa lyckas till och med fånga spöken på film. Men när klippet läggs upp offentligt kommer glåporden och spekulationerna. Klart att allt var fejk? När andra kompisar inser att hon ljugit om var hon varit kommer snacket och baktalet igång på riktigt. Den tjafsiga relationen med den ensamstående pappan blir värre än någonsin när även han inser att Vanessa ljugit och åkt till Prästgården utan lov. När spöket börjar hemsöka Vanessa och de närmaste blir allt farligt och hotfullt på riktigt och plötsligt går ingen säker längre.Detta är den första delen i serien om Spökkameran och jag längtar redan efter fortsättningen.Niklas Lindblad har gjort det underbara omslaget.Stort Tack för fantastisk läsupplevelse @tobiassoderlund_forfattare.#prästgårdenshemlighet #tobiassöderlund #ungdomsboktips #ungdomsbok #barnochungdomsbok #spännandeläsning #övernaturligt #borgvattnetsprästgård #lästipsförunga #debutbok #bokdebut

Instagram Inlägg