Instagram Inlägg

En resedagbok i rafflande tempo med både roliga upptåg, knasiga upplevelser och motigare utmaningar.Jenny och Sofia är systrar och har gjort en backpackingresa under fyra månader. Platser som besökts är Borneo, Sydney, Christchurch, Nya Zeeland, Rarotonga, Cook Island och Los Angeles.Det är frejdigt och skrivet med glimten i ögat. Boken känns som det första utkastet, de hastigt nedtecknade minnesanteckningarna som gjorts under resans gång. Det gör texten personlig, men jag upplever det slarvigt och med alltför tunt innehåll. Jag hade önskat att anteckningarna kompletterats och bearbetats för att jag som läsare ska beröras och inspireras mera.Kanske kompletterats med lite basfakta om varje plats, bakgrundsfakta för en tydligare orientering.Resglädjen och den sprudlande lusten lyser igenom och det sätter känslan och upplevelsen av boken.Den som besökt och är närmare bekant med dessa platser kanske kan känna igen sig och få en större behållning av boken.Tack @vilsepanyazeeland för recex!Boken är utgiven av @vistoforlag.#vilsepanyazeeland #carolinetwamley #josefinejansson #vistoförlag #resedagbok

Instagram Inlägg