Instagram

Instagram Inlägg

Barnbokstips!En lättläst och fascinerande bilderbok där du får lära dig mer om de fantastiska fladdermössen.🦇Kanske är det mer en faktabok, men den är tillgänglig som en bilderbok med lite text som är både begriplig och spännande. Bilderna är charmiga och lite roliga, vilket gör att även yngre barn och den lättskrämde läsaren får behållning av boken.🦇Fladdermöss intresserar många av oss med skräckblandad förtjusning. Eftersom de är vakna nattetid då det är mörkt är de svåra att upptäcka för barn. Många tycker fladdermöss är både läskiga och söta. De påminner om flygödlor som barnen känner igen från dinosaurieböcker, men de är mjuka och söta som små möss. Busig blandning!🦇I min förskolegrupp har vi fördjupat oss genom att titta på film från urplay.se, läst boken och kopplat samman beteendet till hur barnen hänger upp och ner i klätterställningen – ”precis som när fladdermössen sover!”🦇Ett utmärkt samarbete mellan Martin Emtenäs, som bl a känns igen från tv-programmet ”Mitt i naturen” och Sven Nordqvist som har illustrerat boken.Jag hoppas på fler böcker i liknande utformning.Rekommenderas varmt.🦇🦇🦇🦇Boken är utgiven av @rabensjogren.#fantastiskafladdermöss #martinemtenäs #svennordqvist #rabénochsjögren #bilderbokstips #bilderbok #faktabokförbarn #faktaförbarn #fladdermöss

Instagram Inlägg