Instagram Inlägg

Boktipset!Alla behöver en Jenny! Dvs någon som lyssnar, stöttar och bekräftar, utan att döma och förminska.”Fråga Jenny” har ett innehåll som visar att alla frågor och problem är välkomna att prata om. Ingen fråga är för liten eller dum.En viktig bok som borde finnas på varje skola, bibliotek och tillgänglig för alla barn och unga men även bra läsning för oss vuxna, som vidgar vyer och ger kloka råd och tips.Boken är indelad i elva kapitel och tar upp frågor som rör kropp, själ och allt runt omkring, t ex:️Hur ska man tänka när ens kropp inte ser ut eller beter sig som man vill?️Vad är identitet?️Vad gör man om kärleken inte är besvarad?️Hur ska man hantera sin ilska och sorg?️Vad gör man om ens syskon mår dåligt?️Hur gör man för att övervinna rädslan?️frågor om pengar, orättvisor och omvärldsångest och mycket mycket mer.Sommarlovet är snart slut och barn och ungdomar samlas igen fyllda med nya erfarenheter, frågor, förväntningar och upplevelser som behöver dryftas och tas om hand om.Var närvarande, ställ öppna frågor och samtala med barn och ungdomar i er närhet. Du kan göra skillnad.Rekommenderas varmt till alla från ca 9 år och uppåt..#frågajenny #jennyjägerfeld #rabenochsjögren #rabénochsjögren #boktips #lästips #boktipsungdom #lästipsungdom #ungdomsboktips #ungdomsbok

Instagram Inlägg