Instagram

Instagram Inlägg

Boktips!”Min peppbok” är en inspirationsbok och ett hjälpmedel med mål att stärka självkänslan, måendet och kärleken till oss själva.Boken har en tydlig struktur för att underlätta att sätta ord på egna tankar, reflektera och sätta mål. Den innehåller bilder och korta texter som ger pepp och inspirerar till nya sätt att tänka, samt några enkla uppdrag för att aktivera oss och stärka vårt mående.Jag tycker det är viktigt att barn och unga tidigt och regelbundet får rutiner och handledning i positivt tänkande och mental träning.Vi är alla fantastiska och unika, men det kan vars lätt att glömma och vi behöver hjälp att påminnas om det.Vardagen är tillbaka. Skola, arbete och väckarklockor istället för ledig tid.Jag tycker att ny termin och en ny årstid är ett utmärkt tillfälle till nystart och att ta hand om mig själv.Boken är riktad till barn och unga, men jag blir själv inspirerad att dagligen använda den.Jättefint att det tydligt står att boken är personlig och hemlig, som en dagbok, för att man ska våga vara ärlig mot sig själv.Däremot kan det underlätta att alla i familjen har varsin pepp-bok, för att få rutiner och bli påminda att regelbundet skriva i boken.Härliga illustrationer och formgivning av Sanna Sporrong.Text: Linda Palm.Boken är utgiven av @tukan_forlag .#minpeppbok #lindapalm #sannasporrong #tukanförlag #peppbok #mentalträning #positivttänkande #självkänsla #måbrabok

Instagram Inlägg