Instagram Inlägg

Höstbok!Lättsam pusseldeckare som utspelar sig i byn Tjugesta i Örebrotrakten.Två svampplockare hittar plötsligt hittar en död människa, skjuten i pannan och allt tyder på mord.Kriminalkommisarierna Sune och den nyanställde Viktor utreder fallet och inser snart att det finns flera misstänkta bland ortsborna. Många bär på personliga hemligheter från sitt förflutna och har kopplingar till den döde.Boken är lättläst och underhållande för stunden, men känns bitvis alltför ytlig. Jag hade önskat lära känna karaktärerna än mer på djupet, med tydligare gestaltning för att uppleva större engagemang.Människornas rädsla och känslor känns alltför svala och jag ifrågasätter en del av polisarbetet.En lättsmält deckare som man vågar läsa även när höstmörkret lägger sig, utan risk för mardrömmar.Härliga miljöbeskrivningar gör platsen levande och det känns som om jag gjort ett besök i bygden.Det finns en hel del lösa trådar och relationer som jag vill veta mer om.Kommer det måhända fler böcker om människorna i Tjugesta @majawillander ?Boken är utgiven av @ordberoendefrlag Tack @akerlinde för att jag fick förtroende att läsa..#kärlekbörjarmedmord #majawillander #ordberoendeförlag #pusseldeckare #höstensböcker2019 #nyaböcker #bokstagram

Instagram Inlägg